Successhistorie: SimpleSite-blogger går viralt!

0 kommentarer

Del dette!

 

"Kære teenagedatter, 
Jeg har tænkt meget over det, og jeg har besluttet, at vi ikke længere kan være venner."
Sådan lyder de indledende ord i Amandas blogindlæg Unfriended (På dansk: Ikke længere venner), som gik viralt på sociale medier d. 29 oktober 2015. Hun har fået tusindvis af besøg og reaktioner på hendes SimpleSite-blog siden, og kom endda i Huffington Post. Vi blev naturligvis nødt til at kontakte hende for at spørge ind til hendes oplevelse samt andre blog-relaterede spørgsmål!

Har du ikke en blog endnu? Lav en med SimpleSite i dag! »

Hvad inspirerer dig til at skrive?

Livet inspirerer mig. Jeg skriver om mit ægteskab, mine børn og andre relationer i mit liv.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte oprindeligt at blogge i juli 2013 på Caring Bridge for at holde familie og venner opdateret om min fars dalende helbred pga. hjernekræft. Jeg fik en del loyale følgende, mest familie og venner, som kendte mig og min far. Efter han døde, holdt jeg op med at skrive i omkring 8 måneder, og indså, at skriveriet var mit middel til at holde mig selv i psykisk god form. Når jeg ikke skriver har mine følelser det med at hobe sig op og jeg bliver deprimeret. Så i oktober 2014 begyndte jeg en ny blog her på SimpleSite.

Hvad var dine forventninger da du først startede?

Oprindeligt var mine forventninger bare at sætte ord på mine tanker for mit eget følelsesmæssige helbred og som en måde at gamme mine tanker på, som så engang skulle gives til mine børn når de blev voksne nok. Jeg forventede virkelig kun at det var den samme familie og gruppe af venner (som fulgte min fars kræftforløb), der ville læse min nye blog.

Hvordan føltes det at se dit blogindlæg gå viralt?

Det var meget surrealistisk, da den vokende eksponeringen vidnede om, at andre nød mit arbejde. Min blog er så ægte og personlig for mig, at jeg først var bekymret over, hvor mange mennesker, jeg lige gav lov til at kigge ind i mit liv. Senere blev samme følelse erstattet af en følelse af stolthed og bedrift og et taknemmeligt hjerte, for at andre værdsatte mit skriveri.

Hvilken form for opmærksomhed har du fået fra blogindlægget, siden det gik viralt?

Jeg er blevet kontaktet af medievirksomheder og hjemmesider i hele USA. Jeg var med i Huffington Post her i USA såvel som i Tyskland og Canada.

Hvad tænker din familie om din blog (især det seneste indlæg og responsen det har fået)?

Indlægget, der gik viralt, handlede om min 14-årige datter. Først synes hun ikke om al den opmærksomhed, men med tiden har hun taget det til sig. Min familie og mine nære venner er lige så begejstrede, som jeg er over de muligheder, dette indlæg især har givet mig.

Har du nogle gode råd til nye bloggere?

Jeg vil anbefale, at de skriver om noget der kommer fra deres hjerte og ikke bare om noget, de tror, andre ønsker at læse. Jeg tror, ​​at læserne kan relatere til autentiske og ærlige blogindlæg. Derudover så sørger jeg altid for at mine indlæg ikke er længere end 1500 ord. Blogs bør være små noveller, mere som artikler ift. længden. De skal ikke være romaner.

Har du ikke en blog endnu? Lav en med SimpleSite i dag! »

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar